Ομαδική έκθεση Αιγινητών καλλιτεχνών στο Λαογραφικό Μουσείο. Από την Επιτροπή Εικαστικής Πρωτοβουλίας Αίγινας.

Με έναν πλούσιο κατάλογο εκθετών που περιέχει 25 ονόματα Αιγινητών καλλιτεχνών από το χώρο της ζωγραφικής, της Αγιογραφίας και της Γλυπτικής, πραγματοποιήθηκαν σήμερα το απόγευμα τα εγκαίνια της έκθεσης που έχει τίτλο: "Ομαδική έκθεση ζωγραφικής - αγιογραφίας - γλυπτικής". Καλλιτέχνες που για χρόνια οι κάτοικοι του νησιού θαυμάζουν και παρακολουθούν τη δουλειά τους ή ακόμη και αρκετά νεώτεροι που κάνουν τα πρώτα τους βήματα σε εκθεσιακούς χώρους κερδίζοντας τα εύσημα για το ταλέντο τους, συγκεντρώθηκαν σε μία έκθεση που θα διαρκέσει για το εορταστικό τριήμερο, μέχρι και το απόγευμα της Καθαρής Δευτέρας.
Φορέας της έκθεσης είναι η "Επιτροπή Εικαστικής Πρωτοβουλίας Αίγινας", που ανέλαβε να συγκεντρώσει και να εκθέσει τα έργα των καλλιτεχνών που ζουν και δημιουργούν στο νησί. Την έκθεση προλόγισε εκ μέρους της επιτροπής η κυρία Τύμη-Εμμανουήλ Καίτη, ενώ την εκδήλωση των εγκαινίων χαιρέτησε ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης.

Η κυρία Τύμη-Εμμανουήλ Καίτη μιλώντας στο Aegina Portal παρουσίασε τους στόχους της έκθεσης καθώς και της επιτροπής, αλλά και τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν σε αυτή. Να σημειώσουμε ότι από ένα τεχνικό λάθος δεν ακούγονται τα ονόματα των γλυπτών που συμμετέχουν και είναι οι: Γαλάρης Σπύρος, Μαρίνης Παναγιώτης και Τζώνης Σώζος. Η έκθεση θα παραμένει ανοιχτά το πρωί10.00 – 14.00 και απόγευμα 18.00 – 21.00.